Om dit te kunnen realiseren is men voor de regio Deventer op zoek naar vrijwilligers. Mensen  die er voldoening uit halen om dit te ondersteunen  en voor de doelgroep te realiseren. Beschik je over één van onderstaande vaardigheden schroom dan niet en neem contact met de Zonnebloem op.  

Ben je niet bang om de leiding te nemen? 

Vind je cijfers leuk en heb je daar niet altijd de zakjapanner voor nodig? 

Organiseer jij altijd de feestjes binnen de familie? 

Ben je handig met administratie en heb je vlugge tikvingers?  

Het is een enthousiaste club van 4 mensen die ondersteuning biedt aan de 11 afdelingen van de Zonnebloem en zijn behulpzaam bij de organisatie van grotere afdeling-overstijgende activiteiten. Graag wil men jou daarbij betrekken zodat de afdelingen en hun deelnemers kunnen genieten van diverse activiteiten in Deventer en daarbuiten. 

Informatie afdelingen 

De Zonnebloem regio Deventer bestaat uit 11 afdelingen; 8 in de dorpen en 3 in de stad Deventer.  

Dit zijn de afdeling Bathmen, Broekland, Diepenveen, Heeten, Nieuw-Heeten, Lettele/Okkenbroek, Olst/Wijhe, Schalkhaar en Deventer Noord, Oost en Zuid. Deze 11 afdelingen, met ruim 300 vrijwilligers organiseren in hun gebied huisbezoeken en activiteiten  voor ongeveer 900 deelnemers.   

Op regionaal niveau worden, te samen met de 11 afdelingen, grotere activiteiten georganiseerd zoals bv. vakanties, dagjes uit met rolstoelbussen, een boottocht, de ziekendag, een Wintermiddag in februari en een Amusementsmiddag in oktober. Deelnemers verheugen zich daar op en genieten daarvan! 

De Zonnebloem organiseert dit alles voor mensen met een lichamelijke beperking. 

Heb je een lichamelijke beperking en heb je behoefte aan huisbezoek, een 1 op 1 activiteit of doe je graag mee met één van de bovengenoemde grotere activiteiten, neem dan ook contact op.  

Op de landelijke website; www.zonnebloem.nl  is uiteraard veel informatie beschikbaar. 

Contactgegevens de Zonnebloem Regio Deventer 

Telefoon : 06 – 587 66 445 / 06-462 68 907 of bij voorkeur per mail: zonnebloem.regiodeventer@gmail.com