Op zondagmiddag 1 augustus verzorgt de band Taste of Ruby de muzikale omlijsting voor weer een gezellige middag.  

Taste of Ruby bestaat sinds januari 2017. Het initiatief van Nels Busch om dit trio te starten, maakte Gaby Haerkens en René Bogers meteen enthousiast. Na één proefrepetitie bleek het een perfecte match. De drie muzikanten vormen een echte muzikale drie-eenheid. In een relaxte en ongedwongen sfeer wordt van ieder nummer een muzikaal verhaal gemaakt. Taste of Ruby speelt aangename smooth jazz en soft pop. Niet alledaagse covers, opnieuw gearrangeerd. Het repertoire bevat o.a. nummers van Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Lhasa de Sela en David Bowie. Voorop staan: liefde voor de muziek, enthousiasme en kwaliteit.  

Nels Busch (bas) speelde ooit in de band Elevator en was vanaf 1979 bassist van de Frank Boeijen Groep. Na het uiteenvallen van die groep speelde Nels blues, jazz en wereldmuziek in uiteenlopende bands. In 2017 vormde hij samen met Gaby en René Taste Of Ruby. 

Gaby Haerkens (zang) is een zangeres met een flexibele stem, zij kan veel stijlen aan. Gaby werkte jarenlang als allround zangeres bij diverse artiestenbureaus en ontwikkelde al snel liefde voor de jazzmuziek. Na een van haar jazzoptredens kwam Nels met het idee om, samen met René, een band te starten, Taste Of Ruby. 

René Bogers (gitaar) was gitaardocent bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij ontwikkelde zich tevens tot bandcoach en bandbegeleider. René speelde onder meer bij Philip Kroonenberg en Mark Anthony (als huisband voor de SP). Met de laatste deed  René een theatertour met het Metropole Orkest. Via een optreden op Lowlands ontmoette hij Nels, met wie direct een muzikale klik ontstond. 

Op zondagmiddag 8 augustus staat een optreden van de band Nodox op het programma. 

Akoestische sixties en seventies stijl muziek: Blues, country, folk, rock & roll en een vleugje jazz . Nodox is oorspronkelijk samengesteld uit leden die allemaal wat hebben met twee andere bands: No-Time en de Maddoxs.
Vandaar de naam.  Jos, Hans en Bert kennen elkaar al lange tijd via de wielerclub ETP. Na een aantal jaren van “we moeten eens samen wat gaan doen” is het er in 2013 van gekomen. Peter werd er bij gevraagd als bassist.  We besloten akoestisch te gaan spelen. Gewoon thuis lekker samen muziek maken. Al gauw bleek het goed te klikken en besloten we af en toe op te gaan treden, zodat ook anderen een graantje van ons plezier kunnen meepikken. Sinds de zomer van 2020 is Victor de band komen versterken. We passen het best in een knusse setting, een kroeg of een kleine zaal. We hebben zelfs al een aantal huiskamerconcerten gegeven, aldus één van de bandleden.

Nodox speelt vooral covers uit de 60er en 70er jaren. Vooral iets minder jonge luisteraars zullen de meeste van onze nummers snel herkennen.

Uiteraard gebeurt dit volledig corona-proof, zodat de 1,5 meter gewaarborgd kan worden. De concerten zijn als vanouds van 14.30 – 16.30 uur.