Zomerdagkampen

Het zomerdagkamp voor de kinderen uit Schalkhaar vindt plaats aan de Hagenvoorderdijk 3 te Schalkhaar en heeft als thema “Films & Superhelden”. Dit kamp vindt plaats van 23 juli tot en met 26 juli. Dit jaar doen 273 kinderen mee en zijn er zo’n 200 vrijwilligers actief. Vanwege het warme weer is gekozen voor een tropenrooster van 9.00-14.00 uur. Op de laatste dag zijn alle belangstellenden welkom om 13.00 uur voor de afsluiting.  

Het zomerdagkamp voor kinderen uit Lettele en Okkenbroek wordt gehouden van 30 juli tot en met 2 augustus en vindt plaats aan de Oude Bathmenseweg 10 te Lettele. Er zijn 36 vrijwilligers elke dag actief om de 114 deelnemende kinderen een superweek te bezorgen.  

De Zomertrein

De Zomertrein komt van 31 juli t/m 3 augustus in Speeltuin Wijk 16 (Zutphenselaan 18) met het thema “Kinderfestijn”. Er is van alles te doen. Hierbij kun je denken aan: knutselen, sport en spel, springkussens, schminken, je eigen brood bakken en nog veel meer! Op de laatste dag wordt het groots afgesloten met een spektakel! Voor de Zomertrein hoeven kinderen zich niet op te geven. Iedereen kan, van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 – 15.00 uur, langskomen en meedoen (wel even zelf een lunchpakketje meenemen). Meerdere Welzijnswerkers van Raster zullen deze dagen aanwezig zijn voor de activiteiten speciaal voor ouders.