Wil je graag op een leuke manier jouw Nederlands verbeteren? Weet je dat je de woorden die je zingt veel sneller onthoudt? Of lijkt het je leuk met een internationale groep Nederlandse liedjes te zingen? De Stichting Zangcultuur organiseert dit jaar zes keer ‘Zing Nederlands met me” in Deventer, een initiatief van zangdocente Annemieke Brouwer.  

Tijdens deze bijeenkomsten worden Nederlandse liedjes gezongen met vluchtelingen, expats, internationale studenten én Nederlanders. Na de succesvolle eerste drie edities vindt de vierde bijeenkomst plaats op zondag 26 augustus in het Burgercafé van het Burgerweeshuis.  

De Stichting Zangcultuur Deventer zorgt voor musici, een voorzanger en liedteksten die op een scherm geprojecteerd worden. Onder begeleiding van artiesten als Jos Harmelink, Harrie Brakel, Laura van Nijendaal en de syrische begeleider Hayyan Mezher worden liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen. Er staan onder meer liedjes van Kenny B, Dikhout, The Scene en De Dijk op het programma. Inloop is vanaf 14.30 uur, vanaf 15.00 uur wordt een uur lang samen gezongen.  

Neem je taalmaatje of buurvrouw/man die nog niet zo goed Nederlands spreekt mee om gezellig samen te zingen! Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten.  

De ruimte is beperkt. Aanmelden is hierdoor noodzakelijk. Dat kan op www.deventerzingt.nl. Daar vind je ook meer informatie.