Aan dit toernooi namen turnsters uit Tsjechië ,Italië, Denemarken, Frankrijk ,Groot Brittannië, Luxemburg, België en Nederland deel. In de categorie Poussines turnde SVOD turnster Feline Gillijns een uitstekende wedstrijd en mocht haar eerste internationale medaille in ontvangst nemen.

Naast de zilveren medaille voor Feline ging er ook een beker mee terug naar Deventer. De categorieën poussines (Feline Gillijns, Renna Alebate en Fenna Huibers) en benjamines (Jade Brummelman, Sterre Dudok van Heel, Béli Medendorp de Bie, Maura Schrijver en Felyne Frederiks) vormden samen een team en wisten gezamenlijk het zilver te veroveren. Maar ook de turnsters in de categorie Espoir ( Eline Muller, Sara Teuwsen, Iris Mogezomp, Eugenie Steg, Eva Assink en Sophie Krommenhoek) deden het goed en mochten een medaille in ontvangstnemen.

Na het afsluitend banket met disco waar lustig gedanst werd door het internationale gezelschap op de Macarena , werd er nog doorgefeest in Spa waar de SVOD delegatie hun onderkomen had.