Het was een wedstrijd met van beide kanten spaarzame kansen. De doelpunten van Haarle vielen uit standaard situaties. Na negen minuten kwam de thuisploeg al op 1-0. Uit een corner werd raak gekopt.

Het eerste half uur gebeurde er niet veel in de wedstrijd. Kansen waren er niet of nauwelijks. In de 27e minuut een knappe aanval van Davo via Tony Cakir en Sidney Pinkster. Vervolgens een gevaarlijke corner waarbij Gerrit Amelink net miste.

Vlak voor rust had Davo geluk toen Haarle een goede kans niet wist te benutten.
Na de rust de eerste kans voor Haarle. Uit een voorzet van links een beste kopkans. Ruimschoots in de tweede helft de kans voor Davo om op gelijke hoogte te komen. Na duwen in de 16-meter kreeg Davo een penalty. De Haarle doelman keerde de strafschop van Sylvan van der Vegt.

Daarna had Davo veelvuldig pech uit zeer gevaarlijke corners. Een mooi schot van Sidney Pinkster had een doelpunt verdiend. Toch kwam Haarle zowaar op 2-0. Weer een standaard situatie, want uit een vrije trap werd raak gekopt.

Vlak voor tijd maakte Sidney Pinkster de 2-1, maar de tijd was te kort om er nog een remise uit te slepen.
Nogmaals, Davo had meer verdiend, maar het zit nu even in een neerwaartse spiraal. Na de derde nederlaag op rij moet de ploeg komende zondag tegen GFC een goed resultaat halen om niet verder af te zakken.

Verslag van de clubwebsite van DAVO