Beth & Flo, ofwel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, zijn twee klassiek geschoolde, jonge pianistes die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Ze verleggen de grenzen van het klassieke concert en maken een unieke combinatie met kleinkunst. Ze spelen klassieke muziek op hoog niveau en staan bekend om hun pakkende teksten, fysiek theater en eigenzinnige liedjes. In het najaar van 2020 wisten ze het te schoppen tot de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF), waar de jury hen prees als een veelbelovend duo. 

Al twee keer eerder stonden Beth en Flo geprogrammeerd voor een optreden in de serie van de zaterdagmiddagconcerten. Beide keren konden niet doorgaan tengevolge van de coronamaatregelen. Maar op 26 juni komen ze wel. Ze spelen werk van Gerswin, Saint-Saens, Mozart, Debussy, Naeff en Smetana. 
Het belooft een geanimeerd, opgewekt programma te worden met een unieke mix van klassieke muziek en kleinkunsttheater. 

De stichting Zaterdagmiddagconcerten is verheugd – eindelijk- weer een programma met publiek te kunnen organiseren. Om voldoende onderlinge afstand voor de bezoekers te garanderen, wordt het concert tweemaal gespeeld: van 14.00 tot 14.45 u en van 15.45 tot 16.30u. Op die manier kunnen zoveel mogelijk bezoekers worden toegelaten, met inachtneming van de geldende corona maatregelen. 
Tussen de concerten is voldoende tijd om de kerk te verlaten zonder de volgende bezoekers tegen het lijf te lopen. 

Voor dit concert is het niet nodig vooraf een kaartje te kopen. De stichting maakt natuurlijk wel kosten voor de musici, het huren van een vleugel en locatie Een vrijwillige gift  na afloop van het concert is daarom zeer welkom. Doneren is ook mogelijk via de link ‘vrije gift’ op de website www.zaterdagmiddagconcertendeventer.nl De giften helpen de stichting Zaterdagmiddagconcerten Deventer om door te gaan met het organiseren van meer concerten.

Datum: 26 juni 2021

Tijd: naar keuze, 14.00u of 15.45u of van 15.45 tot 16.30u 

Duur van het concert: 45 minuten 

Locatie:  Bergkerk