Gijs de Rooij

In de thuiswedstrijd ging het redelijk gelijk op tot aanvoerder Timo Broekman in de 30e wel heel erg makkelijk met rood van het veld werd gestuurd. Een aderlating voor Diepenveen maar uiteindelijk werd met veel gemak toch een 4-1 overwinning behaald. sv Raalte eindigde de wedstrijd uiteindelijk zelfs met 9 man na twee keer een doorgebroken speler neer te halen.

De wedstrijd vandaag verliep niet heel anders, behalve dat er nu geen rode kaarten vielen. Diepenveen controleerde vanaf de eerste minuut de wedstrijd en creëerde zo in de beginfase een aantal mooie kansen via Davey Mooren. Zijn pogingen werden echter goed gepakt door de keeper van sv Raalte. Na 10 minuten opent Diepenveen dan wel de score, een corner wordt goed ingekopt door voorstopper Mikey Kommerkamp. Niet veel later maakt Justin Boswinkel er 0-2 van. Ook weer een scherp aangesneden corner van Davey Mooren waarbij de linksback de bal fantastisch de winkelhaak in kopt!

Diepenveen komt verder niet in de problemen in de resterende minuten van de eerste helft.

De tweede helft veranderde er ook niet veel aan het spelbeeld, sv Raalte was niet bij machte om gevaarlijk te worden terwijl de geelhemden het wel goed leken te vinden.

Toch komt Diepenveen op een 0-3 voorsprong. Spits Jeffrey Mooren kapt zijn directe tegenstander mooi uit om vervolgens met links koeltjes raak te schieten. Ook de 0-4 wordt nog gemaakt, een scherpe voorzet van de goed ingevallen Bas Blokvoort wordt bij de tweede paal door Marcel Bijker binnen gegleden.

Beide teams vonden het nu wel goed waarop de scheidsrechter voor de laatste keer op zijn fluit blies. Een zakelijk en verdiende overwinning voor de geelhemden die snel de warme douche opzochten!