De komende periode kunnen alle leden van Young Eagles op afstand deelnemen aan verschillende rood-gele activiteiten. En prijzen winnen! Alle Young Eagles-leden hebben hier afgelopen maandag een mail over ontvangen. Heb je geen mail ontvangen? Check dan eerst even je spambox. Zit hier ook geen rood-gele mail in? Stuur dan je juiste e-mailadres naar youngeagles@ga-eagles.nl, zodat we je in het vervolg op de hoogte kunnen houden van alle Young Eagles-activiteiten die er plaatsvinden. 

FOTOACTIE VOOR KOWET KUIKENS 

Je zult vast wel eens een foto hebben gemaakt van een bezoek aan De Adelaarshorst. Of van een activiteit met Young Eagles. Maar wat is nou precies jouw leukste, gekste, mooiste en meest speciale, rood-gele foto? Stuur ‘m naar youngeagles@ga-eagles.nl en wie weet levert deze foto je wel een leuke prijs op! 

De drie mooiste tekeningen en de drie meest originele foto’s worden beloond met een gesigneerde bal (eerste prijs), dekbedovertrek (tweede prijs) en sporty bag (derde prijs). Bovendien ontvangen alle prijswinnaars als extraatje een Eagles-sleutelhanger. Behoor je niet tot de winnaars? Misschien dat je dan toch nog in de prijzen valt, want onder alle inzenders verloten we namelijk ook nog een bal! 

ZOEK DE ‘SHIRTFOUT’! 

Jay Idzes, teamcaptain van de Kootjes, heeft afgelopen maandag naar alle Kootjes een videoboodschap gestuurd. Weet jij wat er fout is aan het shirt dat Jay in de video vasthoudt? Mail je antwoord naar youngeagles@ga-eagles.nl. Uit alle goede inzenders wordt één winnaar gekozen, die het shirt met alle handtekeningen van de selectie in ontvangst mag nemen. Daarnaast vallen ook drie andere Kootjes met het juiste antwoord in de prijzen. Zij ontvangen een dekbedovertrek en een Eagles-sleutelhanger. 

ONLINE Q&A MET LUUK, SAM EN JAY 

Wat zou jij graag willen weten van Luuk Brouwers, Jay Idzes en Sam Beukema, de drie teamcaptains van Young Eagles? Op zaterdag 27 maart om 14:00 uur heb jij als Kootje of Harly de kans om je vragen te stellen tijdens een live Q&A die vanuit De Adelaarshorst wordt uitgezonden. Stuur je vraag voor Luuk, Jay en/of Sam in via youngeagles@ga-eagles.nl. In totaal tien vragenstellers (vijf Kootjes en vijf Harly’s) worden uitgenodigd om op 27 maart aanwezig te zijn in De Adelaarshorst en hun vraag live te stellen tijdens de Q&A. 

FYSIEKE ZOOM-TRAINING VOOR HARLY’S 

Ben je wel weer eens toe aan een fysieke uitdaging? Jelmer Sevenster, performancetrainer van de eerste selectie van Go Ahead Eagles, heeft een uitdagende training voorbereid die hij op woensdag 21 april om 17:00 uur via Zoom graag live met je uitvoert. Ook Sam Beukema, aanvoerder van de Harly’s, neemt deel aan deze training en doet de oefeningen voor. De Zoom-training zal ongeveer 20 minuten duren. Meld je aan via youngeagles@ga-eagles.nl. We sturen je dan te zijner tijd de Zoom-link om mee te kunnen doen aan de training. 

De drie meest fanatieke Zoom-deelnemers, die door Jelmer en Sam worden gekozen, worden beloond met een gesigneerde bal (eerste prijs), dekbedovertrek (tweede prijs) en sporty bag (derde prijs) en ontvangen als extraatje een Eagles-sleutelhanger. Verder wordt er onder alle deelnemers een bal verloot. 

Het lidmaatschap voor Young Eagles kost slechts € 15,- per seizoen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar youngeagles@ga-eagles.nl