Het parkmeubilair krijgt een grote beurt, zwerfvuil wordt geraapt en het plantsoen wordt waar nodig opgeknapt zodat alles er weer fantastisch uit ziet. 

Worpbewoner Willem Waanders heeft in 2014 een legaat geschonken voor het verfraaien van het Worpplantsoen. Als eerste werd besloten ieder voorjaar een grote schoonmaak en herstelbeurt te organiseren als een hommage aan Willem Waanders. De werkzaamheden zijn niet in plaats van het reguliere onderhoud van het plantsoen maar zijn aanvullend. Iedereen die zich bij het Worpplantsoen betrokken voelt wordt uitgenodigd om mee te werken. Ook al is het maar voor een uurtje! Door het nuttige met het aangename te verenigen wordt het WIJ-Worpplantsoen gevoel versterkt.  

De organisatie van de werkdag is in handen van de stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. De stichting zorgt dat er een werklijst ligt en dat benodigde middelen aanwezig zijn (gereedschap, schoonmaakmiddelen e.d.).  Ook wordt gezorgd voor de innerlijke mens zoals koffie, thee en een afsluitende lunch omstreeks 12 uur. Aarzel niet en KOM gerust helpen, vele handen maken licht werk.
Meld je svp aan via   werkdag@muziekkoepelworp.nl  

  

Voor meer informatie zie de website www.waandersworpplantsoen.nl en www.muziekkoepelneringbogel.nl