Verslag uit Wesepe kamp!

Frank werd een kwartier voor het einde vervangen nadat hij net het mooiste doelpunt uit zijn lange carriere had gescoord en Rik Middeldorp was zijn vervanger en speelde daarmee zijn 200 honderdste wedstrijd in het eerste. De eerste helft werd in een veel te laag tempo gespeeld en Sallandia nam dan ook in de 28 min de leiding met 0-1.

Even daarvoor schoot Rens de bal op de lat, het werd toch nog voor rust gelijk, Davy loste in de 44 min. onverwacht een afstand schot ,die de doelman te machtig was 1-1. Na de thee een heel ander Wesepe met dezelfde spelers. Na 4 min was Rens de achterhoede te slim af en trok de bal van de achterlijn op de inkomende Jarno en die knalde van dichtbij raak 2-1. Toch wist Sallandia in de 64 min. op gelijke hoogte te komen, na knullig balverlies van Wesepe.

Kort daarna mocht Kevin ongehinderd door het centrum komen en schoot de bal beheerst langs de doelman 3-2.
In de 74 min de mooiste aanval van Wesepe Frank kwam op gaf Rens de bal, Rens passeerde de verdediger en gaf de bal aan de doorgelopen Frank terug en die scoorde door de benen vaan de doelman en mocht gelijk onder luid applaus naar de kant 4-2.
Sallandia gaf het op en Stefan scoorde de 5-2 en in de 88 werd het 6-2 toen Rik op links fraai werd aangespeeld en alleen voor de doelman scoorde door een stift.

De opstelling vandaag:
Roy Hulsegge-Frank Groot Lipman-Richard Flierman-Niels Niemeijer-Bart Spoler-Jarno Rouweler-Sven Booiijnk-Davy Timmer Arends-Rens Broekhof-Rick van Gelder en Kevin Teunissen ingevallen Stefan Jansen-Delano Schotman en Rik Middeldorp.

Het was een mooi seizoen en Wesepe heeft maar 5 punten laten liggen (Go Ahead en Wissel) de overige tegenvallers mag je wegstrepen tegen de meevallers.