In dit concert horen we liederen met een fantasierijke inhoud over o.a. een Sefardische melkzee met boten van kaneel, nachtelijke avonturen in Venezuela, een gebroken familievader in Turkije, en een Spaanse verdronken vlinder. Dit alles samen met virtuoze Roemeense zigeunermuziek, folklore van het Argentijnse platteland en swingende Cubaanse ritmes in een subtiel samenspel en met avontuurlijke improvisaties. Kortom een concert met veel variatie en wereldwijde fantasie. 
 
Het Charivari trio bestaat uit Anneke Frankenberg (viool), Bart Lelivelt (accordeon) en Gerard Schoren (zang en contrabas) en treedt samen op met Shura Lipovsky (zang). Meer informatie via https://zaterdagmiddagconcertendeventer.nl 
 
De musici zullen hun liederen zelf toelichten en verbinden. Dit maakt het concert toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud, voor het hele gezin. Het belooft een heerlijk uurtje muziek te worden. Er is geen ticket nodig. Binnen de geldende Corona regels, is iedereen welkom. Na afloop van het concert is gelegenheid tot het doneren van een vrije gift.