Het Deventer Vocaal Ensemble is een koor dat uit zo’n 25 getrainde amateurs bestaat. Het koor staat in Deventer en omstreken bekend vanwege haar jaarlijkse deelname aan de Matthäus Passion. Het repertoire omvat zowel klassieke muziek als moderne muziek. 

Bij de ingang van de kerk worden gratis programmaboekjes met een Nederlandse vertaling van de  teksten uitgedeeld. Het concert is “vrije zit”; voor Vrienden van het DVE worden zitplaatsen gereserveerd. Meer informatie over dit concert en de uitvoerenden vindt u op www.deventervocaalensemble.nl. 

De organisatie houdt zich aan de coronamaatregelen van het RIVM. Afhankelijk van de ontwikkelingen kan het daarom zijn dat u bij de ingang van de kerk gevraagd wordt aan te tonen dat u corona-vrij bent. 

Alle gegevens op een rijtje: 

  1. WATRomantisch concert “We’ll meet again!” 
  1. WANNEER: 26 september 2021, 16:00 uur (kerk open om 15:30) 
  1. WAAR: Bergkerk, Deventer (Bergkerkplein 1, 7411 EN, Deventer). Parkeergelegenheid bij de kerk is beperkt. Voldoende parkeergelegenheid is te vinden rondom het vlakbij gelegen winkelcentrum de Boreel. Vanaf het station NS is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Bergkerk. 
  1. WIE: het Deventer Vocaal Ensemble met Martje van Damme op de piano. Artistieke leiding Elske te Lindert. 
  1. KAARTJES: € 15,- (voorverkoop via www.deventervocaalensemble.nl); € 17,50 (aan de kerk); € 12,50 (vrienden); € 5,- (jeugd t/m 12 jaar). De kaartjes zijn vrije zit.