Hoe kun je winnen?  

Je kunt winnen door vanaf 30 april 2021 een stempel te halen bij 1 van de winkels in ons winkelcentrum. Haal 1 stempel bij een supermarkt, 1 bij een vers- of horecazaak, 1 bij een kleding- of schoenenwinkel, 1 bij een winkel in verzorging en 1 stempel bij één van de overige winkels. Je krijgt 1 stempel bij een besteding van ten minste 10 Euro. Heb je de stempelkaart vol? Gooi hem dan in 1 van de 4 inleverboxen. Je vindt ze bij de Jumbo, bij Schuurman Schoenen, bij Bruna en bij Brasserie Bloom. 

1600 prijswinnaars 

Drie weken lang worden de boxen wekelijks geleegd en worden de prijswinnaars van die week geloot die een waardebon van 10 of 20 euro winnen. wekelijks 400 winnaars, in totaal maar liefst 1600 winnaars! Prijswinnaars worden bekend gemaakt via de Facebookpagina van winkelcentrum Colmschate en via deze website. Wekelijks zijn er 2 ophaalmomenten voor de waardebonnen. omdat de winnende namen gepubliceerd worden, is het tonen van een geldig legitimatiebewijs daarbij een voorwaarde. Ophaalmomenten en locaties  worden ook duidelijk via Facebook en de website gecommuniceerd. 

Vaker meedoen?
Er zullen zeer veel winnaars zijn voor deze actie. Doe daarom zo vaak mee als je wilt! Dus, als je al een keer hebt gewonnen, stempel dan gerust het volgende kaartje weer vol. Je mag zo vaak volle stempelkaarten inleveren als jij wilt! 

Gewonnen waardebonnen
Let op! De gewonnen waardebonnen hebben een uiterste inleverdatum en kunnenuiterlijk tot en met de datum 3 juli 2021 worden ingeleverd. Daarna verliezen de bonnen hun waarde.
Bonnen kunnen worden gebruikt in winkels die op de bon vermeld staan. Op een bon wordt geen geld terug gegeven en de bon wordt ook niet omgeruild voor contanten.