De wegwerkzaamheden zullen in twee delen worden uitgevoerd.  In het eerste deel zal er een reconstructie van de op- en afritten op de A1 Lochem en de aansluiting naar de N332 plaats vinden.  Dit zal betekenen dat alle op- en afritten Lochem worden afgesloten. Ook betekent dit groot onderhoud aan de N332 tussen de A1 en de Larenseweg in Holten. De werkzaamheden zullen naar verwachting duren van 31 augustus tot en met 23 september 2020. Na drie en een halve week zullen de op- en afritten op de N332 weer voor het grootste open gaan.

Deel twee zal gewijd worden aan het aanleggen van de twee turborotondes op de N332 tussen de op- en afritten van de A1 inclusief de verbinding hiertussen boven op het viaduct. Door deze werkzaamheden zal de oversteek van de N332 worden afgesloten van 31 augustus tot en met 11 oktober 2020. Het verkeer kan in de tussentijd omrijden via de A1 en de op- en afritten Markelo of Bathmen.

Vanaf 23 september kan het verkeer vanuit Laren weer gebruik maken van de oprit richting Hengelo. De oprit richting Deventer is dan echter onbereikbaar wegens werkzaamheden aan het viaduct  over de A1. Verkeer dat vanuit Deventer over de A1 richting Lochem rijdt kan dan wel via de afrit 26 richting Laren en Lochem, maar tijdelijk niet richting Holten en Raalte.

Verkeer vanuit Holten kan na 23 september tijdelijk alleen de oprit richting Deventer gebruiken. Voor verkeer richting Holten is afrit 26 open, maar Laren en Lochem zijn dan via die weg niet bereikbaar.