De start is op vrijdag 14 juni met de première van de jubileumfilm van Theater Onbeperkt Anders Bekeken in de Deventer Schouwburg. Daarnaast vinden er deze week audities plaats voor Meisje van de Waag, de jubileummusical van de Deventer Schouwburg en voor Storm in mijn hoofd van het Theaterschip.

Op zaterdag 15 juni biedt de Provincie Overijssel een gratis workshop Creatief Schrijven aan ter voorbereiding van de schrijfwedstrijd Misversta(a)nd. De workshop vindt van 11.00 tot 14.30 uur plaats in de Bibliotheek Deventer en is voor alle schrijfliefhebbers die tips en tricks willen leren.

Foto-expositie Talent in Deventer Deventer kent een groot aantal talenten op het gebied van muziek, dans en theater. Een aantal van hen zal te zien zijn in een foto-expositie in Kunstcircuit. Insturen van foto’s ((>1mb) van talenten jong en oud kan tot 1 juni.

Naast centraal georganiseerde activiteiten zijn er ook optredens, concerten en activiteiten die door verenigingen, groepen en artiesten zelf worden georganiseerd. Zo zijn er voorstellingen te zien van de Deventer Jeugdmusical, Studio DanZo, Switched.

Lijkt het jou leuk om ook iets te organiseren tijdens de WAC? Bijvoorbeeld een wervelend optreden, inspirerende workshops, een boeiende expositie, een open huis, een openbare repetitie of een flashmob. Of heb je al een activiteit in deze week? Meldt het! Zie voor programma, opgave en actuele informatie: www.wacdeventer.nl