Erwin Last

In de eerste helft konden de rood-gelen nog wat weerstand bieden en kwam het na 14 minuten wat ongelukkig op een 1-0 achterstand. In de 20e minuut werd de keeper van de thuisclub aangespeeld, en die was net te traag om de bal weg te werken, zodat Jordi Weimer de bal nog net een zetje kon geven en Calvin Houwer de bal in het doel kon tikken. 1-1

In de 29e minuut was het de thuisploeg, die mede dankzij de scheidsrechter de 2-1 mocht vieren. Halverwege de aanval stak de grensrechter de vlag in de lucht voor buitenspel, maar de scheids zag dit niet, liet doorspelen en keurde het doelpunt goed. Maar gezien de uiteindelijke uitslag mag niemand meer over dat doelpunt klagen.

In de 45e minuut viel ook nog de 3-1, naar mijn mening een geflatteerde ruststand.

De 2e helft verliep dramatisch voor de bezoekers, binnen 5 minuten lag de 4-1 al in het net. In de 60e minuut werd het 5-1 en in de 81e minuut 6-1. Meer was er eigenlijk niet te vertellen over de 2e helft, het was bar slecht.

Zo staat de ploeg van Mohammed Köroglu, ondanks dat ze op het Rielerenkcomplex nog ongeslagen zijn, op een 10e plaats met een doelsaldo van -24

Volgende week mogen ze het thuis opnemen tegen de V&L die op dit moment op de 12e plaats staan. Hopelijk wordt daar wel een goed resultaat gehaald.