Nefit Bosch organiseerde dit evenement in het vernieuwde Experience Center om partners bij te praten over relevante ontwikkelingen, kennis te delen en in te zoomen op onderwerpen die bij de reguliere trainingen vaak niet aan bod komen. Voor zowel de deelnemers, als de organisatoren was het een bijzonder geslaagde middag.

Natuurlijk kwam ook de actualiteit aan bod in een presentatie over de implicaties van het definitieve Klimaatakkoord. In de discussie over gasloos verwarmen, kwam de zin en onzin van elektrische cv-ketels aan de orde. Een ander onderwerp dat op veel belangstelling kon rekenen was de geluidsnormering bij warmtepompen die er volgend jaar aan komt en die installateurs en fabrikanten de nodige hoofdbrekens bezorgt.

Een andere veelbezochte presentatie ging over de ontwikkelingen op het gebied van waterstoftechnologie. In de energietransitie biedt waterstof  veel kansen, zeker in combinatie met hybride warmtepompen.

De middag werd afgesloten met een barbecue waarbij uitgebreid werd nagepraat en ook onderling ervaringen werden uitgewisseld. ‘’Ik heb een mooie, nuttige, leerzame middag gehad!’’ aldus een van de deelnemende installateurs.