MINKA maakt aanstekelijke Nederlandstalige electropop met vrolijke rock & roll vibe. Haar tweede single Wandelen Wandelen (Whoop!) gaat over nu. Middenin de tweede coronagolf mogen we weer een stuk minder en werken we weer thuis. Maar wandelen mag (nog) wel! 

Het idee voor MINKA’s nieuwe single over wandelen ontstond tijdens de lockdown in maart. Net als 3,6 miljoen andere Nederlanders trekt MINKA minimaal een keer per week haar wandelschoenen aan. Tijdens de lockdown kwam deze hobby, als één van de weinige dingen die nog mochten, goed van pas. MINKA: “Wandelen is te gek om je hoofd leeg te maken. Lekker de natuur in, even weg van je computerscherm. En je wordt er ook nog eens blij van.”  

Wandelen Wandelen (Whoop!) is dan ook een vrolijke single. Positief en aanstekelijk. Na één keer luisteren kun je hem al meezingen. In de videoclip zit ook een heel geinig dansje dat je zo onder de knie hebt. “Ik hoor vaak van mensen dat ze vrolijk worden van mijn muziek, en dat ze er energie van krijgen. Dat is precies wat ik wil met deze track.” Muziek als remedie tegen de corona dip. ‘Blijven lachen en…  ga wandelen,“ aldus MINKA.  

Bekijk hier onder de videoclip van Wandelen Wandelen (Whoop!) :

https://www.youtube.com/watch?v=MQgEKE1wGB8