Zowel Davo als De Gazelle zullen alles in de strijd gooien om deze verplichting te ontlopen en het beloofd dan ook een spannende wedstrijd te worden.

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van een tweetal spelers. Niels Maas stopt vanwege te veel blessureleed en Alexander Gallas doet een stapje terug maar blijft wel behouden voor de club en indien noodzakelijk beschikbaar voor de 1e selectie. Verder werd er afscheid genomen van verzorger Eric de Knegt. Hij heeft een nieuwe baan en dat vals helaas voor De Gazelle niet te combineren met zijn werk. Afscheid werd er ook genomen van onze omroepster en heeft Dirk Jan Uenk besloten om te stoppen als leider bij het 1e.

Na alle plichtplegingen werd het warm en koud buffet, aangeboden door het bestuur en toegankelijk voor alles en iedereen die aanwezig waren, geopend door de afscheid nemende Alex. Terwijl de volwassenen zich tegoed deden aan de overheerlijke salades, sateetjes, schnitsels, friet en al het andere wat op het buffet stond, waren de kids buiten heerlijk aan het spelen op het springkussen. Als verrassing kwam rond de klok van half vijf de ijscowagen voorrijden en kon een ieder die zin had zich tegoed doen aan het overheerlijke schepijs. Terwijl Toon en Herman onze oren verwenden met de muziek deed het barpersoneel haar stinkende best om het iedereen naar de zin te maken. Op enig moment besloot een man van boven dat het mooi was geweest met de gezelligheid buiten. Met gelovigen valt niet te spotten en vooral op zondag niet!

Terwijl Bachus zijn beste vrienden voorzag van alcoholische versnaperingen waren Pluvius en Thor, de goden van de regen en donder een smerig plannetje aan het smeden. Vanuit het niets kwam de regen met bakken uit de hemel vallen en volgde de ene donderslag na de andere. Gelukkig had één en ander weinig invloed op de gezelligheid en binnen werd spontaan de polonaise ingezet. Voor alle Gazellianen is het te hopen dat we volgende week nog één keer dit seizoen voorop in de polonaise kunnen lopen wanneer de laatste stap naar klassebehoud wordt gemaakt tegen Davo.
Om niemand te vergeten die gisteren heeft meegewerkt om er een onvergetelijk dag van te maken wil het bestuur iedereen bedanken die heeft meegeholpen het thuisseizoen op waardige wijze af te sluiten.