De bioscoopketen roept iedereen op om op woensdag 17 juli hond, kat, knuffel of kind mee te nemen naar het plein van Vue Deventer. Hier kan men op de foto als echte leeuwenkoning. De leukste foto komt te hangen in Vue Deventer en de winnaar krijgt vijf vrijkaarten voor de bioscoopfilm ‘The Lion King’ bij Vue. ‘The Lion King’ is vanaf 17 juli te zien bij alle Vue bioscopen. 

De fotoactivatie vindt plaats op zondag 14 juli in Hilversum, woensdag 17 juli in Deventer en op vrijdag 19 juli in Hoogeveen. Bij alle drie de locaties vindt de activatie plaats op het plein voor de Vue bioscoop. Meer informatie over de fotoactivatie is te vinden op de website.  

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.