Dat veel inwoners van Deventer hebben uitgekeken naar een bioscoopbezoek blijkt wel uit de voorverkoop, die stormliep. Om alle bezoekers veilig te kunnen ontvangen, heeft Vue het personeel goed opgeleid en geïnstrueerd en zullen de nodige maatregelen van kracht zijn. De komende tijd zullen o.a. films als De Slag om de ScheldeNobodyZwaar Verliefd! 2Quiet Place Part IIDe Croods 2: Een nieuw begin en Luizenmoeder – de film te zien zijn in de vestiging van Vue. 
 
“We zijn heel blij om de deuren weer te kunnen openen voor iedereen die een bioscoopbezoek heeft gemist de afgelopen tijd. We hebben niet stilgezeten tijdens de pandemie en komen nu terug met heel veel geweldige films en de allerbeste zalen, stoelen en geluid”, aldus Ron Sterk, directeur Vue Nederland. 
 
Over Vue Nederland 
Bioscoopketen Vue heeft maar liefst negentien vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend en Vlaardingen. 
 
Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.