Het zijn vrije jongens (3) en één meisje die dat ook graag willen blijven. Ze variëren in leeftijd van jonger dan 1 t/m 5 jaar.  Het is ook een kleurrijk kwartet: rood, cypersgrijs, grijs/wit en zwart/wit. 

Ze hoeven niet met z’n vieren tegelijk geplaatst te worden maar een duo zou wel leuk zijn. Het dierenasiel noemt zulke katten “boederijkatten omdat ze meestal rondom een boerderij of in ieder geval een plek met veel buitenruimte leven. Voor eten, drinken en een droge slaapplek zijn ze wel afhankelijk van mensen. Ook de 1e weken hebben ze een droge binnenplek (en eten en drinken) nodig.  Het is immers wel de bedoeling dat ze goed wennen, daarna in de buurt blijven en daar hun “werk”doen. 

Omdat het geen huiskatten zijn zorgt het dierenasiel  – voor plaatsing – kosteloos voor een gezondheidscheck, een inenting, castratie of sterilisatie en een chip. Er zijn dus aan het adopteren geen kosten verbonden.  

Heeft u nu een hart en een plek voor Nicolas, Jody of de andere jongens neem dan via de website-mail of telefoon contact  op. (088 8113650)