Ook bij Sportclub Deventer wordt er tegenwoordig veel aandacht geschonken aan het damesvoetbal. Sinds het succes van de dames op het EK is het damesvoetbal enorm gegroeid. Zo ook in Deventer. Naast Sportclub hebben ook onder andere FC RDC en SV Schalkhaar een aantal damesteams.

Sportclub Deventer beschikt momenteel over 5 damesteams in de jeugd. Graag zien zij dit aantal nog meer groeien. Daarom hoopt men op een positieve respons op de vriendinnendag aanstaande vrijdag. Op deze middag mogen alle speelsters in de leeftijdsklasse O8 t/m O13 hun vriendin(nen), klasgenote(s), of buurmeisje(s) meenemen die ook geïnteresseerd zijn in voetballen.

De meiden zullen in hun eigen leeftijdscategorie allerlei voetbaloefeningen doen, maar daarnaast zullen er ook niet voetbal-activiteiten op het programma staan. Bij dit alles staat plezier maken voorop!

Aanmelden voor de vriendinnendag is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar meidenvoetbal@sportclubdeventer.nl. De middag wordt afgesloten met een waar “pannenkoekendiner” in de eigen kantine.