Vrijdagavond mag Go Ahead Eagles zich revancheren van de nederlaag tegen FC Twente. Op bezoek bij FC Dordrecht wordt er een ruime overwinning verwacht. Zaterdag wordt er niet gevoetbald dit weekend.

 

Zondag moet Schalkhaar winnen in de tweede klasse om eventueel nog kans te maken op de nacompetitie. In de derde klasse geldt dat eigenlijk net zo voor Helios, die de topper tegen Epe speelt, en Turkse Kracht, die na het gelijkspel tegen de nummer drie vorige week, minimaal hetzelfde wilt presteren tegen de nummer 2.

 

In de vierde klasse wilt Diepenveen na twee gelijke spelen eindelijk weer winnen. DAVO moet op bezoek bij Nieuw Heeten, een zogeheten 6-punten wedstrijd.

 

De vijfde klasse herbergt deze speelronde de meeste spanning. Natuurlijk is er de derby tussen IJsselstreek en Koninklijke UD. IJsselstreek is de hele tweede seizoenshelft eigenlijk nog niet in vorm, wisten van de zes wedstrijden maar eentje te winnen. Hoe anders is dat bij Kon. UD: onder aanvoering van topscoorder David Bos werd er van de vijf wedstrijden, vier gewonnen en één gelijk gespeeld. De meeste ogen zullen misschien wel uitgaan naar de wedstrijd van Sportclub Deventer. De kans op kampioenschap en de vierde klasse is groter dan ooit. Een reuzenstap kan gemaakt worden als aanstaande zondag gewonnen wordt van SDOL. De naaste concurrent staat op de tweede plek, heeft drie punten minder én een wedstrijd meer gespeeld.

 

VRIJDAG 29 MAART

FC Dordrecht (17) – Go Ahead Eagles (3)

 

ZONDAG 31 MAART

Tweede klasse:

Bon Boys (3) – Schalkhaar (6)

schalkhaar

Derde klasse:

Epe (3) – Helios (4)

Turkse Kracht (6) – SP Lochem (2)

Heeten (12) – Colmschate (9)

Activia (10) – KCVO (13)

 

Vierde klasse:

Hector (8) – Diepenveen (1)

Lettele (4) – GFC (10)

ABS (5) – Haarle (6)

Nieuw Heeten (12) – DAVO (11)

Gazelle (13) – Broekland (7)

Vijfde klasse:

SDOL (2) – Sportclub Deventer (1)

IJsselstreek (6) – Koninklijke UD (4)

Sallandia (7) – Terwolde (9)

Wesepe (5) – Go Ahead (11)