Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om een sporter, sportteam of project voor te dragen voor de sportverkiezing. Het voordragen van sporter(s) en team(s) is mogelijk via www.deventersportverkiezing.nl.  

Bestuursleden, sporters, vrienden en ouders van sporters kunnen de prestaties indienen. Tevens staat op de website de criteria waar de sporters aan moeten voldoen. Voordragen van sporters kan tot en met woensdag 6 december 2017. Prestaties dienen in de periode van 1 december 2016 t/m 30 november 2017 te zijn neergezet.  

De beoordeling van de prestaties wordt door een vakkundige jury gedaan. Bij de beoordeling van de voorgedragen sporters houden zij rekening met algemene en specifieke uitgangspunten, op welk niveau de genomineerde heeft gepresteerd, in hoeverre de prestaties met enige regelmaat dan wel incidenteel geleverd worden en welke uitstraling de genomineerde heeft voor zijn/haar vereniging en de beoefende sport.   

 Bekijk voor meer informatie over de Deventer Sportverkiezing en het voordragen van jou Sporter van het jaar 2017 op www.deventersportverkiezing.nl.