IJsselstreek won de 2e ronde van de nacompetitie met 1-5 bij Sportclub Deventer. ZVV’56 won met 4-0 van Terwolde. Beide tegenstanders zijn hierdoor gedegradeerd naar de 5e klas. ZVV’56 eindigde als nummer 12 in de 4e klasse G. ZVV’56 behaalde 28 punten. Door een slechter doelsaldo dan Groen Wit’62 en TKA en 1 punt minder dan Orderbos mogen de Apeldoorners via de nacompetitie lijfsbehoud proberen te bewerkstelligen. Op de laatste speeldag kwamen nog 5 ploegen voor deze plek in aanmerking. Topscorer van de Apeldoorners is aanvoerder Jim Florentius met 14 doelpunten.

IJsselstreek werd 2e achter de ‘terechte” kampioen Apeldoornse Boys in de 5e klasse F. De doelstelling voor IJsselstreek ‘promotie naar de 4e klas’ is nog steeds in zicht. Dit doen we als 1 team. 1 missie en 1 doel!

Met 100 doelpunten voor en 44 tegen laten de Tricolores mooie cijfers zien. Topscorer is Abdullah Kilic met 25 doelpunten. Gevolgd door: Leroy Fernandes 17×, Fabian Kruize 14x, DC Mekking 13x en Adem Kocak 9x. Doelman Roberto Essers ( Hij stopte tegen Emst 2 strafschoppen in 1 minuut) kreeg in de laatste 9
competitiewedstrijden maar 11 doelpunten tegen mede dankzij de verdediging onder leiding van aanvoerder Mitchel Demirel, Paul van Benthem, Yusuf
Yetim, Rinus Haverhoek, Marcel Beltman, Bekir Ankit en trainer/speler Haluk Aydogan. Middenvelders Alesio Troncia, Zemir Mujic, Joni Samara en Wesley de Witte zorgden voor de goede balans tussen voor- en achterhoede.

Coaches Hennie de Witte ( die een meerval ving in de Singel van 1 meter 75) en Gijsbert Demirel gaan met het volste vertrouwen richting Apeldoorn. Verzorger Siep Sapulet heeft voor een fitte spelersgroep gezorgd zonder pijntjes. Grensrechter André Groothulze mag vanaf de zijkant toekijken ivm een arbitraal trio hoe zijn ploeg de promotie gaat afdwingen. Teammanager Sjoerd Tellegen droomt van een huldiging op de Brink en een ritje langs de Bokkingshang.

Maar eerst het klusje klaren. Het wordt nog zwaar genoeg. We beginnen gewoon met 0-0 en de bal is rond. Behaalde resultaten in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie voetbalmiddag!

Dat de beste mogen winnen…
‘We zijn er klaar voor’…

Zondag 17 juni 14.00 uur

ZVV’56 – IJsselstreek