Milan Keskin

 

Na de moeizame overwinning vorige week in Volendam wacht vanavond de uitwedstrijd bij de nummer 19 van de Eerste Divisie. Een wedstrijd waar je bij de Toto, zonder twijfel, een tweetje zou invullen. Toch waakt de ploeg van John Stegeman voor onderschatting. Helmond Sport wist namelijk Sparta ook thuis te verrassen en naar huis te sturen met een 3-0 nederlaag aan de kont.

GA Eagles

Bij de Deventerploeg stroomt de ziekenboeg langzaam maar zeker weer leeg. Jeff Stans is na drie weken absentie weer terug in de basis en zal direct de aanvoerdersband dragen. Ook Bruno Andrade is fit genoeg om zijn opwachting te maken. De kleine Braziliaan heeft heeft natuurlijk een verleden in Helmond en zal extra gemotiveerd zijn om zijn goede prestaties voort te zetten. In de achterhoede zal Julies Bliek de vervanger zijn van Jeroen Veldmate. De captain is nog niet voldoende hersteld om zijn opwachting te maken.

Helmond Sport

Zoals gezegd staan de Helmonders op een teleurstellende 19e stek in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Robby Alflen mist simpelweg de kwaliteiten om de topploegen dit seizoen lastig te maken. Helmond Sport moet het dit seizoen vooral doen met huurspelers van NAC en jeugdige spelers uit de jeugd. Dean Koolhof naar waarschijnlijk de enige speler die bekend voor zal komen. De flamboyante middenvelder is terug van een blessure en zal vanavond waarschijnlijk gaan starten. Voor de Brabanders staat vanavond niet alleen een overwinning op het spel. Ook willen zij afscheid nemen van de bizar slechte reeks waar zij zich momenteel in bevinden. Mocht Kowet vanavond de drie punten meenemen, dan is dat de 9e(!) nederlaag op rij voor de ploeg van technisch directeur Leon Vlemmings. U weet wel…

Supporters

Vanavond zullen 113 supporters de ploeg uit Deventer achter na reizen naar het Boergondische Brabant. Dit zullen zij doen middels een auto/buscombi. De thuisblijvers kunnen de hoogtepunten bekijken tijdens het schakelprogramma van FOX Sports en natuurlijk is de wedstrijd te beluisteren op 107.3 FM.

Opstelling GA Eagles: Verhulst; Lelieveld, Bosz, Bliek, Baas; Stans, Van der Venne, Van Moorsel; Navratil, Verheydt en Andrade!

Sport Live luisteren

Bent u niet in het stadion en wilt u toch niets van de wedstrijd missen? Stem dan af op DeventerRTV dat alle duels van Go Ahead Eagles altijd live ‘verslaat’ vanuit de stadions. Via de bekende kabelfrequenties, via de ether op 107.3 of via de stream van Drtv of via TuneIn of de site Radio via Internet  en Nederlandse Radio.nl. Stem af op RadioFm Online of OnlineRadioBox of LiveOnlineRadio .
(klik op één van de bovenstaande linkjes om online te luisteren)

Opties voldoende om, waar u ook bent, live de geluiden van Go Ahead Eagles mee te krijgen. Niet drie flitsjes in een saai radioprogramma, geen 10 Tweets per helft, maar al het Deventer sportnieuws, korte platen en heel veel live verslag vanuit het stadion van twee bevlogen verslaggevers die iedere week weer met Go Ahead Eagles meereizen.