Het jaarlijkse Paas-programma staat morgen op het programma! Op tweede paasdag komt de gehele zondag-tak te spelen, daar waar de zaterdagploegen vrij waren dit weekend.

 

In de tweede klasse moet Schalkhaar op bezoek in Olst. In de derde klasse moeten Helios en Colmschate tegen de top-2 van de competitie en is Turkse Kracht – Activia altijd een leuke wedstrijd!

 

In de vierde klasse moet Diepenveen de lastige wedstrijd in Holten spelen. De Gazelle, die dit seizoen als meerdere malen heeft verrast tegen ploegen bovenaan de ranglijst, speelt tegen de nummer twee. DAVO moet op bezoek bij de nummer drie, GFC. GFC was tot afgelopen de grootste concurrent van Diepenveen, met maar één verliespunt minder. Echter is bekend geworden dat GFC naar de zaterdag gaat en betekent dit dat het seizoen voor hen al klaar is.

 

In de vijfde klasse kan Sportclub zijn koppositie en doelsaldo nog meer verbeteren op bezoek bij Wissel. Sallandia krijgt nummer twee SDOL op bezoek en zouden dus iets kunnen betekenen voor Sportclub!

 

 

MAANDAG 25 APRIL

Tweede klasse: 

Overwetering (11) – Schalkhaar (7)

 

Derde klasse:

Turkse Kracht (4) – Activia (10)

Helios (5) – Wijhe (2)

SP Lochem (1) – Colmschate (8)

 

Vierde klasse:

Holten (4) – Diepenveen (1)

ABS (6) – Raalte (14)

GFC (3) – DAVO (11)

Gazelle (13) – Markelo (2)

 

Vijfde klasse:

Wissel (12) – Sportclub Deventer (1)

Terwolde (4) – IJsselstreek (5)

Emst (7) – Koninklijke UD (6)

Sallandia (9) – SDOL (2)

V en L (13) – Go Ahead (11)