Dit weekend is het FC RDC dat als eerste het veld mag betreden. Tegen de laatste plek proberen ze hetzelfde te bereiken als afgelopen weekend, toen er met 1-5 gewonnen werd bij Helios

Zondag start om 14.30 uur de wedstrijd van het jaar voor Go Ahead Eagles. In een stijf uitverkocht stadion komt FC Twente op bezoek. Voor Go Ahead zal dit de laatste kans zijn om het FC Twente misschien nog lastig te maken in de kampioenstrijd.

Naast de wedstrijd van Kowet, worden er nog een hoop anderen wedstrijden gespeeld. Helios zal zich moeten herpakken na twee nederlagen op rij. Misschien dat Turkse Kracht en Activia hun stadsgenoten van dienst kunnen zijn, zij spelen allebei tegen een concurrent van Helios.

In de vierde klasse worden er verschillende derby’s afgewerkt. Diepenveen krijgt DAVO op bezoek en zal moeten zorgen de wedstrijd nu wel te winnen, om bovenaan te blijven staan. Lettele moet op bezoek bij De Gazelle. Normaal gesproken een wedstrijd die Lettele zou moeten winnen. Maar na het gelijke spel van Gazelle tegen Diepenveen, zijn zij niet te onderschatten.

Ook in de vijfde klasse zijn er twee derby’s. IJsselstreek krijgt de koploper op bezoek: Sportclub Deventer. Koninklijke UD vervolgt zijn opmars naar boven tegen Go Ahead.

ZATERDAG 23 MAART

Winterswijk (10) – FC RDC (6)

ZONDAG 24 MAART
Betaald voetbal:

Go Ahead Eagles – FC Twente

Tweede klasse:

Schalkhaar (6) – SDC ’12 (9)

Derde klasse:
SV Vaassen (8) – Helios (4)
Turkse Kracht (5) – Epe (3)
Robur et Velocitas (7) – Colmschate (9)

Activia (10) – SP Lochem (2)

Vierde klasse:
Diepenveen (1) – DAVO (11)
De Gazelle (13) – Lettele (3)

ABS (5) – GFC (10)

Vijfde klasse:
IJsselstreek (4) – Sportclub Deventer (1)
Koninklijke UD (5) – Go Ahead (11)
Sallandia (9) – V en L (13)
JORAN WILLEMSTEIN