Sterkste ooit

Kenners en liefhebbers zijn het er in grote getalen over eens: de Eerste Divisie, die sinds dit seizoen door het leven gaat als de Keuken Kampioen Divisie, wordt de sterkste ooit. Sparta, Roda JC, FC Twente, NEC, Go Ahead Eagles en Cambuur Leeuwarden zijn stuk voor stuk clubs die recent nog op het hoogste niveau actief waren. Ze mogen het opnemen tegen uitdagers als FC Volendam, Telstar en Almere City en de beloftenteams van PSV, FC Utrecht, AZ en titelverdediger Jong Ajax.

Samen met Drtv Sport ouderwets luisteren naar Sport Live

Het is al jaar en dag een fenomeen in Deventer en omstreken. Vrijdagavond op Deventer Radio kunt u luisteren naar het live-verslag van Go Ahead Eagles. Erik van Luttikhuizen en Patrick Kieftenbelt houden u via de radio (ook online via stream te volgen) op de hoogte van de wedstrijd van Go Ahead Eagles. Iedere uit- en thuiswedstrijd zijn de heren van de partij om de supporters die niet aanwezig kunnen zijn in het stadion toch mee te laten genieten van de ambiance. Voorafgaand aan Sport Live kunt u luisteren naar live interviews vanuit de studio in Deventer, zo houdt Drtv Sport en Sport Live u op de hoogte van alle sporten in Deventer!

Schakelprogramma gratis op FOX, live wedstrijden op FOX Sports
Om de fans niets te laten missen van de Keuken Kampioen Divisie slaan FOX Sports en het gratis kanaal FOX de handen ineen. Iedere vrijdagavond wordt op FOX (gratis op kanaal 11 of 14) en op FOX Sports 7 (onlinekanaal) het live schakelprogramma van de Keuken Kampioen Divisie uitgezonden met daarin alle hoogtepunten uit de wedstrijden. Op FOX Sports zijn tegelijkertijd twee live wedstrijden integraal te zien. Om 22.00 uur zijn alle vrijdagavondwedstrijden gespeeld en zendt FOX de samenvattingen uit.

FOX zendt daarnaast live de maandagavondwedstrijd uit, waardoor ook die gratis te zien is. In de eerste speelronde neemt Jong AZ het maandagavond op tegen Almere City.

 

Keuken Kampioen Divisie, vanaf 17 augustus op FOX en FOX Sports

Vrijdag 17 augustus
19.00 uur, op Deventer Radio, live Sport Live met vanaf 20.00 uur de wedstrijd live
19.30 uur, op FOX: Schakelprogramma
22.00 uur, op FOX: samenvattingen Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 17 augustus op FOX Sports
19.30 uur: Schakelprogramma (FOX Sports 7, onlinekanaal)
20.00 uur: FC Twente – Sparta Rotterdam (FOX Sports 2)
20.00 uur: Roda JC – Jong Ajax (FOX Sports 3)

Maandag 20 augustus op FOX en FOX Sports 1
20.00 uur: Jong AZ – Almere City

Waar kan ik vrijdag terecht?

Stem om 19.00 uur af op 107.3FM om samen met Sport Live toe te werken naar Go Ahead Eagles tegen Jong FC Utrecht. Vanaf 20.00 uur zijn Erik van Luttikhuizen en Patrick Kieftenbelt live met verslag van die wedstrijd. Mis het niet!

Stream:

Milan Keskin