In het programmaboekje najaar 2019 staan onder andere de volgende voorstellingen in:  

The Analogues, film WAD live, Driving Miss Daisy met Anne Wil Blankers, Erik van Muiswinkel met Drs P., Aïda. Maar ook Festival Old Dèventer en Gouwe Ouwe-feest in Ludgerus. En Amadeus in Orpheus Apeldoorn. 

De kracht van Vier het Leven zit in de persoonlijke aanpak en aandacht en het wegnemen van drempels. Begeleiding, vervoer, entree en consumpties zijn allemaal inbegrepen. De vrijwilligers bieden een ondersteunende arm en individuele aandacht om samen te kunnen genieten. Zoals een gast het vertelde: “Eigenlijk kon ik nergens meer naar toe, maar bij Vier het Leven wordt er voor me gezorgd, dat is erg fijn!” 

Ouderen, mantelzorgers, organisaties die het boekje willen aanvragen, kunnen contact opnemen met het landelijke nummer 035-524 51 56. Informatie staat tevens op www.4hetleven.nl
Een Vier het Leven arrangement bestaat uit het entreekaartje inclusief een vaste bijdrage voor consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Tijdens het uitje zelf, kan de portemonnee thuis blijven en kan men zorgeloos genieten.