De programmacommissie van de Deurzakkers heeft weer zijn uiterste best gedaan om een zo gevarieerd mogelijk programma te presenteren. Dit in samenwerking met de Federatie Deventer Carnaval. Voor de verschillende activiteiten zijn nog enkele kaarten beschikbaar. 

Iedere elf jaar viert de Deventer carnavalsvereniging De Deurzakkers een jubileum. Een jubileumjaar met allerlei feestelijke en bijzondere activiteiten. Met als hoogtepunt het  5×11 jubileumfeest in de Deventer Schouwburg met een optreden van Guido’s Orchestraband bezetting. Voor alle duidelijkheid, het betreft geen carnavalsavond maar een fameus optreden van Guido’s Orchestra, een eigentijds pop-orkest onder leiding van orkestleider, violist en componist Guido Dieteren. Dit orkest is in feite de verjonging van het orkest van André Rieu. 

Alle avonden in Café Kaal zijn gratis toegankelijk. Carnavalskleding is niet verplicht, maar wel gezellig. Kijk op www.deurzakkers.nl voor het gehele programma en de tijden of op www. fdcdeventer.nl/ voor andere carnavalsactiviteiten in Deventer.