Clubwatchers

Met meer dan 20 verslaggevers in de gemeente Deventer is Drtv Sport goed vertegenwoordigd op de sportvelden. Toch zijn ze nog op zoek naar clubwatchers voor de volgende ploegen: DAVO, Helios, Lettele en ABS Bathmen.

Lijkt het jou leuk om je club in het nieuws te brengen door een wekelijks verslag van het eerste elftal, foto’s, filmpjes of achtergrondverhalen? Dan zoekt Drtv Sport jou. Met een bereik van 350.000 mensen op social media is dit een unieke kans om jouw cluppie te promoten!

Fotografen

Wat zijn artikelen zonder spectaculaire foto’s? Voor sportevenementen en wedstrijden is Drtv Sport per direct op zoek naar sportfotografen. De foto’s zullen worden geplaatst (natuurlijk met jouw naam er bij!) op de social media kanalen van Drtv Sport, de website van Deventer RTV en de TV pagina van de omroep!

Social Media specialist

Weet jij alles van Instagram, Facebook en Twitter? Denk jij (net als ons) Drtv Sport nog groter te kunnen maken op social media? Dan kunnen zij jou goed gebruiken! Is sport én social media echt jouw ding? Neem dan gerust contact op met de eindredactie!

Marketeer

Om het sportplatform efficiënt te gebruiken is Drtv Sport per direct op zoek naar iemand met een vlotte babbel en Drtv Sport kan verkopen. Iets voor jou?

Waar kan ik mij opgeven???

De eindredactie van Drtv Sport is in handen van Erik van Luttikhuizen en Milan Keskin. Je kunt deze heren van DeventerRTV bereiken via het mailadres:  sport@deventerrtv.nl

Andere leuke ideeën om Drtv Sport verder te willen en kunnen helpen? Schroom je niet en stel het gerust voor aan de eindredactie!!!