Onder de naam @DrtvSport heeft Deventer een uniek sportplatform ‘gebouwd’ waar alle sportverenigingen terecht kunnen met hun nieuws. Dagelijks krijgt hun Twitteraccounts tot bijna 46.000 hits en op Facebook ligt dat aantal bijna dubbel zo hoog. Daarmee krijgen alle sportverenigingen uit de gemeente Deventer een unieke kans tot optimale exposure.

Alle sportclubs uit de gemeente Deventer zijn inmiddels aangeschreven, diverse verenigingen hebben positief gereageerd en de eerste berichten komen ook binnen. Deze worden door de fanatieke redactie vlot omgezet in artikelen op de nieuwspagina van DeventerRTV, neem gerust een kijkje onder de button ‘Sport’.

Ben jij regelmatig aanwezig bij de wedstrijden van jouw club en wil je een verslag schrijven over dat duel. Stuur de verslagen in via sport@deventerrtv.nl. Zelfs al ben je geen ras schrijver, de redactie checkt het bericht en past het aan zodat het een soepel leesbaar geheel gaat worden.

Maar ook foto’s, filmpjes, vlogs, reportages, interviews, persberichten zijn meer dan welkom. Wij helpen jouw club in het nieuws te brengen middels het gezamenlijke platform @DrtvSport.

Weet jij binnen jouw vereniging iemand die dat zou willen oppakken, breng haar of hem dan in contact met de sportredactie.
De eindredactie van @DrtvSport is in handen van Erik van Luttikhuizen en Milan Keskin. Je kunt deze  heren van DeventerRTV bereiken via het mailadres:  sport@deventerrtv.nl

Voor vragen, tips of ander contact zijn de heren van de eindredactie ook bereikbaar via hun privénummers:
Erik van Luttikhuizen 06 42 33 01 33
Milan Keskin                06 40 95 35 93