De vragen rolden binnen, want hen die meegeluisterd spraken er over. Echter wilde eindredacteur Erik van Luttikhuizen in eerste instantie niet, het deed nog steeds pijn.

Vandaag is hij er toch voor gaan zitten, kreeg kippenvel en moest ook een traan wegpinken.

Via onderstaande link neemt Sport Live Radio u mee naar de meest krankzinnige Play-Off wedstrijd ooit gespeeld door Go Ahead Eagles. Je hoort de verslaggevers Patrick Kieftenbelt en Erik van Luttikhuizen in de live uitzending op Deventer Radio en Televisie.

Eerst vanuit de verbazing richting de 0-2 achterstand en de vreugde en hoop vlak voor de rust met de aansluitingstreffer. Dan na de thee het feest bij de 2-2 en dan een uitbarsting bij de 3-2.
(lees verder onder foto…)

Gevolgd weer door een teleurstelling als RKC weer gelijk maakt en virtueel eredivisionist is. Bereid je dan voor op kippenvel, want als Langedijk de 4-3 maakt enkele seconden voor tijd gaan de verslaggevers he-le-maal los, dat is kippenvel, radiomaken pur-sang!

Maar ja, we weten het, de deceptie, het grafmoment, RKC maakt diep in de extra tijd, zes seconden waren er nog te spelen, maakt RKC de 4-4 en promoveert het…
Dat doelpunt is ook bijzonder, het verslag er bij ook, de tranen zijn hoorbaar.

Van niet, naar alles en toch weer niets in krap vijf minuutjes. Sport Live wenst u veel luisterplezier.
(Lees verder onder foto waar ook luister link is toegevoegd…)

Na de zomerstop is Sport Live er weer bij, iedere wedstrijd live uit alle stadions van Nederland.
Het team van Sport Live en de redactie van Deventer RTV wenst u een fijne zomer.
(Klik op onderstaande link om het fragment terug te luisteren…)