De supportersvereniging heeft dit seizoen bij alle uitduels het Home geopend voor het publiek om samen het duel op schermen te kijk. Dit was bijzonder succesvol en zal daarom worden herhaald aanstaande zondag als Go Ahead Eagles in Volendam speelt tegen de plaatselijke FC. De verslaggevers van DeventerRTV, Patrick Kieftenbelt en Erik van Luttikhuizen, zijn ook aanwezig om live-radioverslag te doen centraal vanuit het home.
Cambuur - Go Ahead Eagles | foto Henny Meyerink
De radioverslagen op DeventerRTV staan altijd garant voor spanning en enthousiasme, dat gepaard met gezelligheid van meerdere meekijkende fans is een goede basis van een gezellige avond. Voordeel van het verslag vanuit het Home is dat het synchroon loopt met de televisiebeelden van Fox. De uitzending van DeventerRTV start om 19:00 uur, dan openen ook de deuren van het Home.

Er is ruimte voor maximaal 65 supporters. Supporters die zondagavond samen de wedstrijd FC Volendam – Go Ahead Eagles willen bekijken, dienen hiervoor wel over een geldig entreebewijs te beschikken. Kaarten voor het Supportershome (€ 2,50 per stuk) zijn hier online te koop. Iedere supporter kan maximaal drie kaarten per persoon aanschaffen. Voor dit bedrag ontvangen supporters een consumptie. Bovendien gaat de volledige opbrengst van de kaartverkoop naar de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-1024x682.jpg

In het supportershome zijn de richtlijnen van het RIVM leidend. Zo geldt de verplichting om te gaan zitten en supporters worden aan tafel bediend voor het bestellen van consumpties. Verder dient er anderhalve meter afstand gehouden te worden tussen personen die niet tot hetzelfde huishouden behoren. Na afloop van de wedstrijd blijft het Supportershome nog een half uur open.

Sport Live is het sportprogramma van DeventerRTV dat altijd uitzendt op de wedstrijddagen van Go Ahead Eagles. Al vanuit mensheugenis volgt de lokale omroep Go Ahead Eagles bij de thuisduels. Sinds Erik van Luttikhuizen eindredacteur werd, in 2006, zijn ook alle uitduel live te volgen. Dit in samenwerking met de Supportersvereniging van Go Ahead Eagles. De SV sponsort de verslaggevers met zendapparatuur en koptelefoons/microfoons. Onderstaand het bekende duo Van Luttikhuizen en Kieftenbelt dit razend enthousiast de thuisblijver op het puntje van de stoel kunnen krijgen.

Verslaggevers Sport Live Radio DeventerRTV Erik van Luttikhuizen en Patrick Kieftenbelt

Klik op onderstaande afbeelding om door te worden gestuurd naar de bestelpagina van Go Ahead Eagles. Daar kunt u de tickets bestellen voor aanstaande zondagavond.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GAE-1024x530.png