Laan van Borgele – oude Auping terrein:
Bij deze controle lag de nadruk op bromfietsers en scooters rond de tijd dat de scholen uit gaan. Er werden 8 bekeuringen uitgedeeld voor een te hoge constructiesnelheid, daarnaast moeten de voertuigen opnieuw gekeurd worden voor ze weer de weg op mogen.

Noorwegenstraat – industrieterrein:
Hier vond een algemene verkeerscontrole plaats gericht op bestuurders op het industrieterrein en verkeer richting de A1. Opvallend veel bekeuringen, 20 stuks, werden geschreven voor het niet dragen van de gordel, 6 boetes waren voor niet handsfree bellen danwel de telefoon vasthouden tijdens het rijden.

Holterweg – parkeerplaats De Scheg: 
Hier vond een gemengde controle plaats. Naast wat algemene bekeuringen werd er een scooterrijder zonder rijbewijs gepakt. Ook was er 4x een ANPR hit, waarbij wordt gelet op gesignaleerde kentekens. Hiervan ging het 3x om een controle omdat het voertuig recent betrokken was bij verdachte situatie en was het 1x vanwege een openstaande boete van €700, die meteen is geïnd. 

Emmaplein – Wilhelminabrug / Winkelcentrum Boreel: 
Hier vond in de avond een alcoholcontrole plaats. 800 bestuurders zijn gecontroleerd, hiervan zijn 2 personen gepakt met te veel alcohol in hun lichaam. Daarnaast waren er opvallend veel personen die nét niet te veel gedronken hadden. Vooral na etenstijd bliezen 13 mensen een PA, wat inhoudt dat er alcohol is gemeten, maar binnen de toegestane hoeveelheid. Mensen gokken het er daarbij dus op dat ze na 1 of 2 drankjes wel weer kunnen rijden. De politie vond het opmerkelijk veel.

Bij alle locaties zijn naast agenten van Deventer het Team Verkeer Oost Nederland ingezet en is er gebruik gemaakt van 4 motorrijders en 1 ANPR auto. Ook is overal een lasergun gebruikt voor snelheidscontrole, maar hier zijn geen noemenswaardige overtredingen uit gekomen.