Werkplein Activerium krijgt een andere bestemming en UWV WERKbedrijf zal vanaf 14 september dit jaar de dienstverlening voortzetten vanuit het nieuwe pand op Het Rietveld 59 in Apeldoorn.  

Het nieuwe kantoor is ingericht volgens een nieuw inrichtingsconcept in de klantzone, waardoor werkzoekenden nog beter gefaciliteerd kunnen worden in hun zoektocht naar werk. Ook is er ruimte beschikbaar voor samenwerkingspartners van UWV, zodat de dienstverlening vanaf één locatie plaats kan vinden.  

In verband met de verhuizing is UWV WERKbedrijf donderdag 10 september en vrijdag 11 september gesloten. Vanaf 14 september is iedereen van harte welkom op de nieuwe locatie Werkplein Apeldoorn. Belangrijk is, dat er door de coronamaatregelen tot nader orde geen inloopspreekuren zijn en UWV alleen op afspraak werkzoekenden en werkgevers ontvangt. 

Het nieuwe bezoekadres is Het Rietveld 59, 7321 CT, Apeldoorn. Het postadres en de telefoonnummers zijn ongewijzigd. 

De dienstverlening van UWV Sociaal Medische Zaken vindt nog steeds plaats op de Deventerstraat 43 in Apeldoorn. Ook hier geldt, dat er alleen op afspraak klanten ontvangen worden.