Trendlijn
GGD IJsselland bracht al wekelijks in beeld hoeveel positief geteste mensen er zijn, regionaal en per gemeente. Zij tonen dit voortaan aan in een grafiek met een trendlijn, zodat ze door de tijd heen een overzichtelijker beeld kunnen geven van het verloop van het aantal besmettingen in de tijd. Vanaf 23 juni voegen ze ook toe hoeveel mensen er getest zijn in de vier testlocaties. Daarnaast delen ze via de IJssellandscan  de uitkomsten  van de panelonderzoeken naar de impact van corona op de inwoners. 

Update
Ze streven ernaar elke dinsdagmiddag de aantallen van het aantal uitgevoerde testen tot en met de voorgaande zondag te verwerken op de IJssellandscan. Het aantal positief geteste mensen (mensen die besmet zijn met het coronavirus) zal met de update actueel zijn op het moment van publiceren. 

Onderzoeksgegevens
De IJssellandScan is een website van GGD IJsselland en ProsCoop waarin beide organisaties onderzoeksgegevens publiceren zodat gezondheidsinformatie van de regio IJsselland voor iedereen zichtbaar en toegankelijk is. Klik hier voor de website.