Turkse Kracht begon goed aan de eerste helft. Door een fout in de verdediging van Lochem en het goed anticiperen van spits Can Bayraktar werd het al gauw 0-1 voor de bezoekers uit Deventer!

In de eerste helft kreeg Turkse Kracht, door goed druk zetten een aantal goede mogelijkheden, maar helaas werden deze niet benut. SV Lochem kreeg pas in de 44ste minuut de eerste mogelijkheid om op doel te schieten. Daarvoor was het eigenlijk eenrichtingsverkeer.

De tweede helft ging het gelijk op. Turkse Kracht kreeg meer mogelijkheden om te scoren maar deed er vrij weinig mee. Uiteindelijk door een mooi combinatie voorin van Turkse Kracht wist Mehmet Colak door de bal vanaf de 16 meter in de verre hoek te schieten Turkse Kracht op 2-0 te zetten.

Het leek er lang op dat de ploeg van het Rielerenk de wedstrijd makkelijk zou gaan uitspelen. Lochem wist door wilskracht meer kansen te creëren. Door een goede actie in de laatste tien minuten van de wedstrijd zij zelfs een penalty te forceren. 1-2

Lochem nam de laatste minuten steeds meer risico waardoor er in de verdediging meer ruimte vrij kwam. Hierdoor kreeg Turkse Kracht meerdere mogelijkheden om de deur op slot te gooien. Dit gebeurde niet, waardoor Lochem in de laatste minuut alsnog een doelpunt wist te verzilveren…

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Turkse Kracht? Volg Drtv Sport op social media!