Kon UD

Kon UD en Hoitink scheiden hun wegen, na drie seizoenen zal er na het huidige seizoen een einde komen aan de samenwerking tussen Kon UD  en Martin  Hoitink.

Koninkijke UD bedankt Hoitink via de clubwebsite voor zijn inzet tot nu en ziet met veel vertrouwen de samenwerking tot het eind van het seizoen tegemoet en wensen hem veel succes om in de toekomst zijn eigen ambities vorm te gaan geven. Aan het eind van het seizoen zal op passende wijze afscheid genomen worden van de hoofdtrainer.

Hoitink is ook aangesteld als hoofd opleidingen en is nog in overleg met UD over deze rol.

ACTIVIA

Hoofdtrainer Sander Hulshof vertrekt aan het einde van het seizoen bij Activia. Hulshof, is momenteel succesvol bij de 3e klasser uit Twello. In het eerste seizoen (2017) werd de na-competitie behaald en het afgelopen seizoen loodste hij de club met een kampioenschap naar de 3e klasse waarin het momenteel verrassend goed presteert met een derde stek op de ranglijst.
Activia betreurt het vertrek en laat op de club pagina weten: “Spelers, begeleiders en bestuur waren graag nog een jaar doorgegaan met Sander maar hebben begrip voor de, naar eigen zeggen, zeer moeilijke, beslissing.”

COLMSCHATE

Marco Onderberg blijft ook volgend seizoen de hoofdtrainervan sc Colmschate. Ondanks de huidige tegenvallende resultaten dit seizoen is er vertrouwen uitgesproken in de Zwolse oefenmeester en zijn assistent die nu nog een extra seizoen actief zullen zijn bij Colmschate.

SDOL

De Deventernaar Mustafa Aygun en het Luttenbergse SDOL blijven na komende zomer ook aan elkaar verbonden Aygun is bezig aan zijn tweede seizoen bij SDOL en de club is bijzonder tevreden over zijn aanpak en speelwijze in de 5e Klasse G.De Luttenbergers laten op hun officiële website weten: “Natuurlijk zijn resultaten belangrijk, maar dat zegt natuurlijk niet alles. Een prettige samenwerking, spelers die zich ontwikkelen en de positieve speelwijze maken dat beide partijen vertrouwen hebben om ook volgend seizoen met elkaar verder te gaan.”

SPORTCLUB

De Deventer oefenmeester Johan van Ommen verlengde eerder deze week zijn contract bij Sportclub Deventer, de club waar hij nu al drie jaar aan het roer is. De 54-jarige Deventenaar staat er goed voor momenteel in de 5e Klasse G waar SDOL weliswaar koploper is, maar daar twee duel meer voor nodig had. Met de minste verliespunten staat Sportclub er goed op momenteel.

ABS Bathmen

De wegen van Andries Dupont en ABS scheiden na dit seizoen. In goed overleg is er besloten om na een andere weg in te slaan. De ervaren trainer is bezig aan zijn tweede seizoen in Bathmen en draait met de plaatselijke trots bovenin mee in de vierde klasse.

Mariënheem

Deventenaar Dave Kok zal aan het eind van dit seizoen de vijfdeklasser verlaten. De oud-trainer van DVV Go Ahead en Sallandia was drie seizoenen aan het roer bij Mariënheem. Afgelopen seizoen was succesvol en was promotie naar de vierde klasse dichtbij. In de nacompetitie ging het net mis voor SV Mariënheem.

DVV Go Ahead

Ook bij Go Ahead zal er aankomend seizoen een ander gezicht voor de groep staan. Trainer Mohammed Koroglu was net als Dave Kok drie jaar hoofdtrainer. De oud-trainer van onder meer IJsselstreek en Turkse Kracht is met het bestuur overeengekomen om na dit seizoen een punt te zetten achter de huidige samenwerking.

Helios

Marco Wilmink zal na dit seizoen Helios gaan verlaten. Deze week maakte de club bekend dat er een oud gezicht voor de groep zal staan aankomend seizoen. Winnaar van de wereldbeker met Dortmund Harry Decheiver moet Helios een stap hogerop gaan brengen. De Deventenaar was al eens eerder trainer bij de ‘blauwen’ en heeft een overeenstemming bereikt voor twee seizoenen!

Turkse Kracht Apeldoorn

Weliswaar geen Deventerploeg, maar minstens zo interessant. Oud-Eagle Ugur Yildirm zal na dit seizoen afzwaaien bij TKA. De Apeldoorner was twee seizoenen actief als hoofdtrainer. Daarnaast is de eenmalig international van Oranje ook actief in de jeugdopleiding van zijn jeugdliefde Go Ahead Eagles.

Rijssen Vooruit

Roberto Tuinstra is bezig aan zijn laatste seizoen voor vierdeklasser Rijssen Vooruit. De oud-trainer van onder meer Sallandia, De Gazelle en VEVO is bezig aan zijn tweede en laatste seizoen in Rijssen.