Toptalenten Dijkstra en Vos eerste in Amsterdam

Toptalenten Dijkstra en Vos eerste in Amsterdam

Beeldmateriaal door: Drtv

Het skate talent Luca Dijkstra werd afgelopen zaterdag eerste in Amsterdam in de categorie t/m 16 jaar. De Diepenveense Fleur Vos pakte bij de meiden ook de gouden plak.

Luca is nog maar 13 jaar, echter heeft een mooie toekomst voor zich als skater. Afgelopen zaterdag was de ‘Rattencup’ in skatepark Amsterdam Noord, een wedstrijd die tevens gold als kwalificatie voor het Nederlands kampioenschap.

Tussen de toptalenten van Nederland, categorie 11 t/m 16 jaar, houdt Luca zich regelmatig goed staande. Zo werd hij enkele weken geleden derde in Breda en was daarmee verzekerd van een ticket voor het NK.
(tekst gaat verder onder deze link…)
https://www.deventerrtv.nl/luca-dijkstra-kwalificeert-zich-voor-nk/

Gisteren schitterde Luca en behaalde de eerste plek op een zwaar bezet toernooi in de hoofdstad. Als lid van het ‘Broekie Stuntteam’ van Burnside uit Deventer was Luca één van de drie deelnemers uit het Oosten des lands. Naast Luca reed ook Bert Wilmink uit Hengelo mee, ook skater van Burnside Deventer.

De derde uit het Oosten was Fleur Vos uit Diepenveen, net als Luca onderdeel van het ‘Broekie Stuntteam’. Fleur werd eerste bij de meiden. Daarmee kent Deventer twee toptalenten in de skate scene momenteel. Eerder dit jaar klopte de Deventenaar Luca al nadrukkelijk aan bij de Europese top door een geweldig optreden in Parijs.
https://www.deventerrtv.nl/luca-dijkstra-klopt-aan-bij-europese-top/

 

Het Nederlands Kampioenschap wordt het eerste weekend van september verreden in het World Skatecenter te Den Bosch. De organisatie van het NK junioren kijken uit naar het toernooi en de deelname van Luca. Dit omdat het 13-jarige Deventer talent grote kans maakt en al bij de top 3 van Nederland hoort. Hij gaat binnenkort ook naar het trainingscentrum van het Olympisch team in Den Haag, waar men het talent in de dop ook (h)erkent.

 

 

Onze frequenties

Radio:

  • Ether: 107.3 fm
  • Ziggo: 104.1 fm

TV:

  • Ziggo: Kanaal 40
  • KPN: 1314

Recente Tweets

Sponsor van de maand