Het profiel van de nieuwe spits was al een poosje bekend, trainer John Stegeman wilde een ‘kapstok’ in de punt van de aanval, een aanspeelpunt voor zijn elftal. De naam Thomas Verheydt is echter van de laatste dagen en voldoet volledig aan het profiel.

GRAAG ER BIJ
Gisteren, live op DeventerRTV, gaven John Stegeman en Paul Bosvelt al aan de Hagenees Verheydt er graag bij te willen hebben en vandaag is het rond gekomen. De laatste opdracht lag in handen van Hans de Vroome die dus overeenstemming heeft bereikt met Crawley Town waar de 1,92 meter lange spits nog een doorlopend contract had.

LEAGUE TWO
Verheydt speelde in Nederland voor de Jodan Boys, IJsselmeervogels en MVV Maastricht alvorens hij naar Engeland toog. In de League Two (vierde niveau) brak Verheydt niet echt door, mede door een blessure. Verheydt speelde sinds 2017 slechts 20 duels waarin hij 2 maal scoorde. In Deventer kan hij wel op een basisplaats rekenen.

TWEE JAAR
Maandagochtend werd dus bekend dat de staf zijn begeerde spits kon verwelkomen nadat De Vroome het contract van Verheydt, dat doorliep tot 2020 in Engeland, heeft afgekocht. Om welke transfersom het gaat is niet bekend gemaakt. Verheydt tekende voor 2 jaar met nog een extra optiejaar aan de Vetkampstraat.

YOUTUBE
Middels onderstaande beelden op YouTube krijg je een betere indruk van de nieuwe Kowet spits Verheydt… >>