Op kampeerterrein ‘In den oude boomgaard’ komen bekende en onbekende gasten bij elkaar en beleven een onvergetelijke vakantie. In de roerige jaren 70 komt iedereen tot rust op zijn eigen plekje op dit nostalgische vakantieoord. 

Het publiek blikt even terug op de ongecompliceerde vakanties van vroeger. (Of herinneren wij het ons mooier dan dat het was??) Deze gezellige voorstelling zit vol met hits van toen met zelfgeschreven teksten en vergeten herinneringen.  

Niet alleen de caravans, tenten, auto’s en brommers zullen uit de jaren 70 komen, ook de kleding en attributen uit de seventies zijn bij elkaar verzameld om het geheel compleet en kloppend te maken.  

Deze feelgoodvoorstelling geproduceerd en geregisseerd door Luisella Lai van Theateratelier ToiToiToi uit Olst deed 2 jaar geleden al mee aan de theaterfietstocht. Toen speelden de spelers afkomstig uit Deventer, Olst, Wijhe, Zwolle, Kampen, Genemuiden en Dronten een compilatie van deze anderhalf uur durende voorstelling.  

In de avond is het ook mogelijk om vooraf deel te nemen aan de jaren 70 maaltijd verzorgd door eetcafé Ruimzicht. Het menu bestaat uit: 

*Groentesoep met ballen (vegetarisch mogelijk uiteraard) 

*Macaroni met smac (vegetarisch mogelijk uiteraard)  

*Vlaflip 

Inmiddels zijn de vrijdag- en zaterdagavondvoorstelling uitverkocht. Daarom wordt er op donderdagavond 9 september een extra voorstelling ingelast.  

Kaarten zijn te koop via www.theaterateliertoitoitoi.nl 

€15,- voor de voorstelling 

€10,- voor het jaren 70 menu