Een band van internationaal niveau zal de spits afbijten: T-5 van gitarist Peter Tiehuis, aangevuld met vocalist Humphrey Campbell, ook wel bekend van zijn deelname aan het Eurovisie songfestival in 1992. 

Tiehuis, door velen beschouwd als één van de beste en smaakvolste gitaristen van Europa, speelt al vele jaren als vaste kracht bij het Metropole Orkest waarmee hij ook diverse Grammy-awards in de wacht sleepte. 

Maar ook als sessiegitarist verdiende hij ruimschoots zijn sporen met o.a George Duke, Ilse DeLange, Trijntje Oosterhuis en Al Jarreau. 

T-5 bestaat verder uit louter topmuzikanten zoals percussionist Martin Verdonk (Steve Winwood, Richard Bona, Incognito), drummer Jasper van Hulten (Wouter Hamel, Gino Vanelli), bassist Theo de Jong (Kayak, Toots Thielemans, Ilse DeLange) en op keyboards Karel Boehlee (Trijntje Oosterhuis, Toots Thielemans, Gino Vanelli).  

Uiteraard zullen de maatregelen van de overheid tegen verspreiding van het virus in acht worden genomen. Kaarten kunnen alleen online worden gekocht op www.tasteofjazz.nl en zijn beperkt beschikbaar.    

Datum: zondag 16 augustus 2020

Aanvangstijd: 15:00 uur, zaal open om 14:15 uur.

Locatie: Bibliotheek Deventer, Stromarkt 18.

Kaarten: Alleen online verkrijgbaar via de website

Entreekosten: Volwassenen  13.50, jongeren en studenten  5.00, kinderen t/m 12 jaar gratis.

 

 

 

Arjan Stam