‘Wij hebben de kans gekregen om dit project te beginnen. Het is de bedoeling dat wij sportverenigingen gaan helpen met allerlei dingen waarvoor niet zoveel aandacht is. En ik vind het leuk om bezig te zijn met social media en zo de club verder te helpen,’ vertelt Bjorn Striekwold. 

Ties Ketelaar en Jamie Verhaard werken voor de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. “Wij mogen aan de slag voor een Eredivisieclub. Daar zijn we bezig om een marketingplan te schrijven voor de jeugdopleiding. Daarnaast organiseren we allerlei evenementen om geld op te halen voor de jeugd,” vertellen Ties en Jamie enthousiast.  

Sven Lubberding is actief voor Sportbedrijf Deventer en de handbaltak van ABS uit Bathmen. “Ik ga bezig met het platform ‘Sport in Deventer’ waar alle Deventer sportverenigingen activiteiten kunnen plaatsen die voor iedereen toegankelijk zijn.” 

Studenten komen op deze manier in een nieuwe omgeving terecht. De ‘Marketing & Communicatie’ opleiding van Aventus vindt het belangrijk dat de studenten op deze manier een bijdrage leveren aan maatschappelijke projecten binnen sportverenigingen. Daarnaast krijgen de studenten de mogelijkheid om vele activiteiten uit te voeren waarvoor ze worden opgeleid.