De nummer vier tegen de nummer elf van de competitie zondagmiddag op Sportpark Zandweerd.

Bij Sallandia staan Jeffrey Evers, Rody Hoogelander, Akin Aydin en John ter Haar in de basis. Daardoor nemen Lorenzo Bink en Ali Gurcan plaats op de bank. Ook sluiten enkele spelers aan vanuit het derde, omdat Sallandia nog steeds een aantal spelers mist… (Dailey Klomp, Maxim Steenbergen, Floris Lagerweij, Cemal Yavuz, Rick Wolvenne, Dillen Kornet en Mickey Kuper).

De eerste helft was een beetje aftasten van beide kanten en er werden weinig tot geen grote kansen gecreëerd. De ruststand is daarom ook terecht 0-0.

De tweede helft begonnen de beide elftallen met de zelfde spelers. In de 57e minuut wordt het 1-0 uit een corner voor Sallandia, het is Rody Hoogelander die de bal knap binnen kopt vanuit die hoekschop.

Halverwege de tweede helft krijgt Sallandia een vrije trap op randje 16; Mitchel Kiffen en Andy Roroa staan achter de bal. Het is Andy Roroa die de poot aanhaalt, maar de keeper pakt hem netjes in de rechter onderhoek.

In de 87e minuut maakt Mitchel Kiffen de 2-0 en in de 90ste minuut mag Sallandia weer een vrije trap nemen op een kansrijke positie. Achter de bal staan Mitchel Kiffen en Jeffrey Heijenkamp. Jeffrey zag zijn inzet van richting veranderd worden, maar zorgt wel voor de uiteindelijke 3-0 eindstand.

RICK WOLVENNE