Iedere sportvereniging in Deventer is aangeschreven en langzaam druppelen de verslagen dan ook binnen. Het sportplatform @DrtvSport is er voor iedereen. Deze week waren bijna alle voetbalverenigingen actief en bijna allemaal ook terug te lezen op de site door middel van een wedstrijdverslag.

ALLE SPORTEN
Niet alleen voetbal, maar ook padel, korfbal, skateboarden, wielrennen, hockey, atletiek, honkbal, badminton kwamen voorbij. Vanaf volgende week zal ook het rugby vertegenwoordigd zijn op het sportplatform van Deventer Radio en Televisie. Het platform is een initiatief van Milan Keskin en Erik van Luttikhuizen. Laatstgenoemde was ook lang als vrijwilliger betrokken bij het voetbalplatform Deventervoetbal.nl.

EIGEN UITHANGBORD
“Dat was destijds een prachtig initiatief van een groepje fanatieke vrijwilligers. Vanuit dat idee zijn we gestart met ruimte te creëren voor álle sportverenigingen van Deventer, dus een bundeling van alle sporten op één plek. Dan kunnen allle verenigingen hun nieuws en verslagen indienen welke wij dan weer publiceren. Elke vereniging zorgt dan voor haar eigen uithangbord”, aldus de eindredacteur sport bij de lokale omroep.

SPORT BUNDELEN
Naast verslagen zijn er wekelijks diverse columns te lezen, denk daarbij aan Erdal Ascipinar, Roy Beumer, Gerard Somer en Robert Heukels. Naast de voorbeschouwing, van oud Eagles speler Patrick ter Mate, zijn ook de wedstrijdverslagen van Go Ahead Eagles terug er te lezen. Deze worden al kort na afloop gepubliceerd, samen met prachtige actiefoto’s van Henny Meijerink.
Een diversiteit van nieuws met als één doel: Sport bundelen en promoten in en rond Deventer.

JOUW CLUB IN DE SCHIJNWERPERS?
Wil jij ook jouw club in de schijnwerpers zetten? Zend je verslag, nieuws, foto’s en/of vlogs in op sport@deventerrtv.nl. Milan en Erik kijken door je bericht heen, checken of het goed leesbaar overkomt en plaatsen het op de site en aansluitend promoot de redactie het via social media. Maximale exposure middels @DrtvSport, check de site om een indruk te krijgen. Jouw vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd!