Tijdens de Grote Aanpak in de G. ter Borchbuurt zal Salverda Bouw in ander half jaar tijd zowel de binnen- als buitenzijde van 156 woningen aanpakken. De woningen worden voorzien van een nieuw dak en gevel, die de uitstraling van de wijk zullen verfrissen. Onderdeel van de Grote Aanpak is een pakket aan energiebesparende maatregelen en waar nodig vernieuwing van de badkamer, keuken en toilet. Deze zorgen voor een besparing op de energiekosten per woning en verbetering van het wooncomfort.  

Tijdens een Grote Aanpak worden woningen van Rentree in een wijk tegelijk aangepakt. Daar waar het nodig is, vernieuwen we de keuken, badkamer en het toilet. Tijdens een Grote Aanpak worden ook andere onderhoudswerkzaamheden gedaan zoals het schilderwerk.  

Meestal laten we ook energiebesparende maatregelen in de woning aanbrengen. Per Grote Aanpak wordt bekeken wat nodig is. In het pakket maatregelen (waar een huurverhoging tegenover staat) zit vaak onder andere: isolatie (van muren, vloer en/ of het dak), isolatieglas (dubbel glas) en mechanische ventilatie.